НЕДЕЛА ден за одмор, рекреација и разладување.

Повелете на Голема ДЕНСКА ЗАБАВА со DJ SILENCE

Влез: БЕСПЛАТЕН

За сите присутни БЕСПЛАТНИ ФОТОГРАФИИ од Zabavi.mk ( www.zabavi.mk ).

Се гледаме во голем број, бидете дел од случувањата...

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/1906058262999942/ 

Слични настани:

Оставете коментар