Настани

Репертоар
13:00 – Фокскечер (Foxcatcher) 15:00 – Јупитер во Подем (Jupiter Ascending) 17:30 – Кингсмен: Тајната ...
март 2 @ 13:00 - март 4 @ 23:00


Саем на Градежништво 2015
12. Меѓународен саем на градежништво, градежни материјали и градежна механизација ...
март 3 @ 09:00 - мај 7 @ 20:00


Тумбао Салса Бенд
Салса составот „Тумбао Салса Бенд“ деновиве напорно вежба за двата ...
март 4 @ 20:00 - март 6 @ 01:00


STAND UP COMEDY SHOW со Марјан Анѓеловски
Сатиричниот театар „Сатир„ ви претставува STAND UP COMEDY SHOW со ...
март 7 @ 12:00 - 14:00


Astral Projection
::::::::::::::::::::::::::www.skopjedancefestival.mk:::::::::::::::::::::: Skopje Dance Festival со огромно задоволство ви го најавува ...
март 7 @ 21:00 - март 8 @ 05:00


Видео

PicMonkey Collage

Ова е вистината за фустанот со мистична боја!

Мистеријата за фамозниот фустан за кој имаше толку голема дилема каква боја е, научниците ја ...

Повеќе »
Muscle-fibers-631x421

10 неверојатни факти за мускулите!

Човечкото тело е најкомплексна целина за која сеуште се истражува. Мускулите се движечката сила кои ...

Повеќе »
B9rlZV8CcAAN8cp

Што се случува кога 6 пара се гледаат во очи 4 мин. непрекинато ?

6 пара. 4 минути. 1 резултат. New York Times објави експеримент во кој двајца луѓе ...

Повеќе »
juggalo-spin-com_

Како живеат американските Juggalo?

Се што знаеме за амаериканските Juggalo припадници за нивните лудости, култура, стил на живеење и ...

Повеќе »