Last Friday of 2016 & Karaoke Show // Caffe bar Alo Alo

Alo Alo


Петок, 30 Декември 21:30-01:00

★ Zabavi.mk & Кaфе бaр Алo Алo PRESENTS:

► Последен ПЕТОК од 2016 година со најжешкото КАРАОКЕ ШОУ до сега !!!

► Музика: DJ SILENCE - DOMINIKA & DENIS KARAOKE
• Best of Hip-Hop R'n'B, Disco, Mak Retro, Ex-Yu & Serbian hits

► На влезот ќе ве пречекаат неодоливи LADY KILLER SHOTS кои ќе ви бидат послужени од нашите прекрасни хостеси.

► ГЛАВНИ ПРОМОЦИИ:
• 3 x Amstel = 300 мкд
• 5 х Heineken = 600мкд.
• Флаша Smirnoff 0.7l+ 1l Juice = 1800мкд.
• Флаша Badel 1l + Coca Cola = 2000мкд.
• 2 х Вино Александрија 0,75l = 1200мкд.
► ПАКЕТ ФЛАШИ:
• Smirnoff+ Juice = 2500 мкд.
• JAMESON + Coca Cola = 2700 мкд.
• JB + Coca Cola = 3000 мкд.
• JACK DANIEL'S + Coca Cola = 3500мкд.

• Не заборавајте со вас да си ја понесете личната легитимација (+18).

► Забавата почнува во 21:30h ваше е само да резервирате и да го испочитувате тајмингот за доаѓање до 22:15h

► Информации и резервации на тел: 078-552-013, кај некои од менаџерскиот тим или во INBOX на Zabavi.mk

#SeeYaThere

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/1716403735341573/ 

Слични настани:

Оставете коментар