DJ Silence

Coffee Club People


Петок, 05 Мај 22:00-02:00

Викендов се журкаме во добра атмосфера, со најдобрите светски хитови!
Во Петок се журкаме со Cyrillic, а во Сабота со DJ Silence!

Бидете во People!

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/688015911405729/


Стефани Бибоска
Бојан Иваноски
Vasko Micovski
Александар Кузманоски
Мојсовска Ружица
Anabela Brajkovska
Благојче Велјановски
Marija Stameska
Тина Лазареска
Андреј Иваноски
Sanje Stojanoska
KriSty Kiki Mirkoska
Бобан Ѓурчиноcки
Timi Abduli
Пелагија Стојаноска
Тони Ј.

 

Слични настани:

Оставете коментар