★ Night Club VIP CALLING !!!

► За прв пат во нашиот Клуб, дечкото кој знае што дава, а што очекува за возврат од публиката и кој ќе приреди големо ИЗНЕНАДУВАЊЕ за сите присутни...
__ ▂▂ ▃▃ ▅▅ ▆▆ DJ SILENCE ▆▆ ▅▅ ▃▃ ▂▂ __

► Најдобрата прво-априлска забава (под маска) во Крива Паланка и околината ќе се случува токму тука !

► За најдобрата маска DJ SILENCE и Zabavi.mk доделуваат Маица испечатена со нивните логоа.

• БЕСПЛАТНИ ФОТОГРАФИИ ЗА СИТЕ, кои ќе можете да ги превземете од www.zabavi.mk (Zabavi.mk).

• Информации и резервации на: 078/275-184

• Бидете дел и споделете среќа, се гледаме наскоро...

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/628766493996403/ 

Слични настани:

Оставете коментар