★ ЕКОНОМСКА 8-мо Мартовска студентска забава,
две во едно, сите на едно место...

► Добитна комбинација за луда забава !
КАРАОКЕ ШОУ со DJ SILENCE ft. ДОМИНИКА & ДЕНИС
(MAK & YU ХИТОВИ ЦЕЛА НОЌ)
СИТЕ ПЕЕМЕ, СИТЕ СЕ СМЕЕМЕ :)

► ПРОМОТИВНО:
• Коњак, Водка, Пиво, Џин и Узо = 100мкд

• Старт: 00:00 - 04:00 часот
• Влез со покана: БЕСПЛАТЕН
• Влез без покана: 100мкд + конзумација
(пијалок по избор од доленаведените)
• Гратис влезницата важи до 00:30 часот
• ИЗНЕНАДУВАЊЕ ЗА СИТЕ ПРИСУТНИ !► Инфо тел: 078/552-013

• Бидете дел и споделете среќа, се гледаме таму...

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/136982093490294/


Goran GoGo
Daniel Sidovski
Валентина Тошевска
Александар Ацевски
Нате Мискимовска
Антонио Ѓорески
Ljupcho Kuzmanoski
Моника Грозданова
Jovana Petrovska
Aleksandar Gerasimoski
Dragan Sebik
Dina Ivanovska
Peshevska Elena
Стефан Мијовски
Lihnida Stojkovska
Антонио С.
Goran Simjanoski
Kire Jordanov
Magdalena Simonovska
Emilija Kostova
Наталија Ѓорѓијевска
Радица Кнежевиќ
Боби Јаневски
Marija Nikoloska
Dina Ivanovska
Ane To
Gabriela Milenkova
Timi Abduli
BojanBobo Bonevski
Кристијан Стевковски
Funker Man
BeNi Corelli
Viksa Klimov
Гоше Веселинов
Hristijan Krstev
Jana Jankuloska
Milena Milena
Валентин Јаковлески
Katerina Mitrevska
David Stergiski
Stefan Dzonov
Александар Грујоски
Деспина Заркова
Filip Stefanovski
Asmir Balich
Теодора Пана
Gabi Dineva
Андреја Михајловски
Spase Ninevski
Stefani Gjosevska

 

Слични настани:

Оставете коментар