Адреса:
Јане Сандански 67
локал 6
(Аеродром-позади Capitol Mall)
Телефон:

Телефон за маркетинг и администрација
( не за резервации )

02/60-91-885
072/25-78-99

zabavi.mk - информации:

За сите Ваши прашања можете да се информирате преку E-mail.