★ You are INVITED : ☆★☆★ ГОЛЕМА ПРЕДНОВОГОДИШНА ЕКОНОМСКА СТУДЕНТСКА ЗАБАВА ★☆★☆

► PRE PARTY - CAFFE BAR ALO ALO
• Старт: 21:30 - 00:00 часот
• Музика: Dj Mio (warm up: Dj No Name)
• 4 литри SCREAMING ORGASAM SHOTS (БЕСПЛАТНО ЗА СИТЕ ПРИСУТНИ)
• Влез: БЕСПЛАТЕН

► AFTER PARTY - CLUB MIDNIGHT
• Старт: 00:00 - 04:00 часот
• Големо Караоке шоу со најдобрите хитови од сите времиња
• Dj Silence • Dominika • Denis karaoke •
( Mak retro, Ex-Yu & Balkan hits )
• Влез со покана: БЕСПЛАТЕН
• Влез без покана: 100мкд + конзумација (пијалок по избор)
• Гратис влезницата важи до 00:30 часот
• ИЗНЕНАДУВАЊЕ ЗА СИТЕ ПРИСУТНИ !

► Информации, резервации и набавка на покани на тел: 078/552-013 или кај некој од менаџерскиот тим.

• Бидете дел и споделете среќа, се гледаме таму...

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/400578246956880/ 

Слични настани:

Оставете коментар