Home » Вести » Совети за мажите: Како да врзувате шал?
unnamed (4)

Совети за мажите: Како да врзувате шал?

Шалот или марамата е една од омилените модни додатоци во ладното време. Комбинирање на различни начини на врзување жал не е само за жените, бидејќи и двата пола можат да привлечат внимание со добро и убаво врзани марами.

Со нив ни е постојано топло, но колку начини знаете да врзете шал или марама? Ако вашиот одговор е три или пет, тогаш знајте дека дека не сте ја совладале најдобро техниката на врзување шал.

Имено, тоа може да се поврзе со многу повеќе начини. Крајниот резултат е феноменален стил кој сите ќе му се восхитуваат. Следново видео ќе ви помогне да ја усовршите својата техника на врзување и местење и да направите да изгледате модерно и стилски.