Home » Вести » Ни мајка му не може да излезе на крај со него! (видео)
article-2578039-1C2EADF600000578-216_1024x615_large

Ни мајка му не може да излезе на крај со него! (видео)

binary trade web service Возрасните често не можат да се убедат меѓу себе, ама ова мало дете е вистински шампион во преговарање. Тој аргументира сериозно со својата мајка за колачињата кај неговата баба. Освен тоа што мајка си ја нарекува по име, Линда, и и се обраќа со “душо”, ова дете успешно го користи и говорот на телото па така гестикулира со рацете соодветно на она што го кажува.

Köpa Viagra Vadstena

opzioni binarie guida per principianti Погледнете! Мало, мало ама може да се научи многу од него.

cambio euro franco tempo reale [niceyoutubelite id=”aFYsJYPye94″]