Home » Вести » Јавните личности во Македонија кажаа НЕ на хомофобијата!
unnamed

Јавните личности во Македонија кажаа НЕ на хомофобијата!

köpa Viagra Nyköping Борјан Јовановски, Нора Шаќири, Огнен Јанески, Весна Петрушевска, Синоличка Трпкова, Ирена Ристиќ, Петрит Сарачини, Богдан Илиевски, Дарко Лешоски, Маја Вукичевиќ, Владимир Блажев (ди-џеј Панчо Шорти) и Рената Кралевска се вклучија во новат амедиумска кампања за поттикнување на граѓанскиот ЛГБТИ активизам и учество во борба против хомофобијата и трансфобијата.

forex training works bbc login

olagligt att beställa Sildenafil Citrate på nätet unnamed (3)

الخيارات الثنائية صفر الشعبي استراتيجية خطر  

جعل المال مع الخيارات الثنائية التداول بداية المجموعة Кампањата насловена како „Кажи НЕ на хомофобијата и трансфобијата“ меѓу другото има за цел да ја зголеми солидарноста и поддршката на ЛГБТИ лицата во борбата за нивните прави, да ги мобилизира медиумите, граѓанските здруженија и општеството во поширока кампања за човекови права.

mt4 indikatoren binäre optionen unnamed (2)

Etrade virtual trading  

binäre optionen was verdient der broker На 3-ти мај ќе бидат поставени билбордите во главниот град Скопје и ќе се лансираат и останатите содржини од оваа кампања кои ќе бидат достапни на пошироката публика за споделување на социјалните мрежи и нејзино вклучување во ширењето на пораката.

consigli degli esperti sulle opzioni binarie unnamed (1)

como operan las opciones de divisas