Home » Вести » Јапонците вакумираа живи луѓе за промоција на кондоми!
qbpggziy7fwutohpg59z

Јапонците вакумираа живи луѓе за промоција на кондоми!

c.o.d Priligy Кога маркетингшката креативност ќе ги надмине сите граници се добива резултат кој повеќе ќе ве згрози отколку што ќе ви ја пренесе пораката.

binära optioner hur Јапонската компанија “Condomania Harajuku” неодамна направи серија реклами со кои сакат да го прикажат човечкиот живот во вакуум пренесувајќи ја пораката “Заштити ја љубовта, носи кондом”.

binary option bot software – Пред оваа фотосесија, фотографирав парови во мала када. Барам начини за прикажување на луѓето заедно, па така дојдов до идејата да ги пакувам заедно, изјави фотографот на оваа кампања.

wie komme ich zu den grafiken bei stockpair 705658190689327938

non repaint forex trend indicator А ако помисливте како дишат, е тогаш одговорот е дека не дишат. Моделите земаат воздух меѓу две фотосесии.

anyoption erfahrungen forum – Како што водухот се истиснуваше, ја чувствував температурата, неговата пот. Се чувствував како вечно да сме заедно, изјави Сачико, женскиот модел кој се најде во вакуум кесата.

q option tovcousk8bpmjjzb2wuq

is binary options real И крајниот резултат го гледате и самите, ефектот сеуште не може да се знае, но дали вие би почнале да користите кондом гледајќи ги овие вакумирани тела!?

How to make money as a music composer Еве како се правеше фотосесијата.

[niceyoutubelite id=”veguvtzxokM”]

binäre optionen viel geld  

Leave a Reply

world leading binary option platform Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 sekunden broker *

chi ha guadagnato con le opzioni binarie *

No prescripton Priligy

Köp Strattera på nätet utan recept

cheapest place to buy Seroquel