Home » Вести » “Деца на сонцето” успешно се претставува на Канскиот филмски фестивал
deca-na-sonceto

“Деца на сонцето” успешно се претставува на Канскиот филмски фестивал

live forex trading rates Вчера во Кан на филмскиот маркет беше прикажан македонскиот филм „Деца на сонцето“ во режија на Антонио Митрикески. На проекцијата беа поканети значајни дистрибутери и присуствуваа преку 12 seal агенти. Неколку филмски критичари, меѓу кои и филмската теоретичарка и филмска критичарка Маја Благојевиќ, која минатата година беше член на жирито на Канскиот фестивал за меѓународна критика ФИПРЕСЦИ. Од присутните на проекцијата, екипата доби одлична критика за филмот. Салата беше речиси полна.

purchase Lyrica from canada

opcje binarne zarabiaj Екипата договори дистрибуција на филмот со Принц Филмс од Њујорк. Филмот е земен за скрининг и на неколку европски и светски фестивали. За денеска екипата има закажано состанок со уште еден значаен европски дистрибутери.

handel in binaire opties legaal

option handel video erklärung unnamed

http://tecnolec-lavages.com/?semkis=esercizi-informatica-operazioni-binarie esercizi informatica operazioni binarie

http://suleibnitz.at/?opyre=bin%C3%A4re-optionen-s-broker&c92=fb binäre optionen s broker Инаку, Принц Филмс е дистрибутерската компанија во САД, која продуцира, финансира и дистрибуира филмови. Од  екипата на филмот во Кан се присутни продуцентот Дејан Милошевски, режисерот Антонио Митрикески и директорот на филм Гоце Кралевски

operazioni binarie forex