Да му помогнеме на малиот Никола

Драги читатели, на малиот Никола овој пат му е потребна нашата помош!

Ве замолуваме да издовите некоја минутка да го прочитате постот кој во целост е превземен од ФБ профилот на неговиот татко, донирајте во рамките на вашите можности и не заборавајте да споделите со вашите пријатели со цел побрзо собирање на средствата.

“ДОНИРАЈТЕ ЗА НАШИОТ МАЛ АНГЕЛ!
Ние сме семејство Буковски (Гетеборг),и имаме син кој има пет и пол години кој има церебрална парализа. Тој не може да седи, да оди,не зборува. И покрај неговата болест, тој е голем и весел борец со насмевка на лицето. Неговата упорност и ведрина ни дава сила, разум и мотив цело време да бараме различни методи и начини за да го олесниме неговиот живот.Дојдовме во контакт со Меѓународната болница ПУХУА (www.puhuahospital.com) и од таму ни дадоа надеж за подобрување на здравјето на Никола. За жал, ние не сме во состојба да ги платиме трошоците (500.000-550000 круни) за неговиот третман и поради тоа решивме да организираме хуманитарна акција, т.е. донација.Ве молиме, ако сте во можност, донирајте-подарите за нашиот мал ангел.
Можете да донирате пари преку банкарска сметка или свиш:
———————————————————————————–
-SWEDBANK банкарски жиро: 8105-9,693 895 461-4 (назнака на сметка: подарок)
———————————————————————————–
-меѓународно плаќање :
GOTSE BUKOVSKI
жиро сметка: 8105-9,693 895 461-4 (назнака на сметка: подарок)
IBAN SE61 8000 0810 5969 3895 4614
BIC SWEDSESS 
адреса на банка: SWEDBANK ab
BOX 5
42421 Angered-SWEDEN
———————————————————————————–
-СВИШ тел: 072 28 64 5 64 (назнака на сметка: подарок)
———————————————————————————–
Од срце Ви благодарат: тато Гоце, мама Оливера и братчето Филип.
П.С., јас кога би можел да зборувам, би сакал да Ви кажам “ВИ БЛАГОДАРАМ МНОГУ” на сите што ми помагаат! – Никола
Можете да ја следите хуманитарната активност преку Facebook: Gotse nikola Bukovski
Ве молиме споделете ја оваа порака со Вашите пријатели и роднини”

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here