Huawei во најновата маркетинг кампања постави комбиња со реклами пред продавниците на Apple и Samsung

Овој пат Huawei се одлучи за многу храбра маркетинг кампања за промоција на својот нов модел Huawei P20 и P20Pro, во која, своите комбиња со промотивни постери ги постави пред главните продавници на Apple и Samsung во Лондон.

Освен поставените постери, Huawei се потруди и за трајно “обележување на територијата” со улични графити кои го најавуваат новиот производ чија промоција се очекува на 27. март со инзворедно подобрени карактеристики и камера.

Секоја чест на храброста Huawei!

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here