1000 ден.

✨Концерт на Ацо Пејовиќ во Гевгелија!

? 18 мај ,,Спортска сала 26 април’’ - Гевгелија

? Карти преку продажната мрежа на:
▪️www.kupikarta.com
▪️Центар Тобако на плоштад во Гевгелија 

Слични настани:

Оставете коментар