Aco Pejovic

Kumanovo Spa


Петок, 05 Јули 09:00-02:00

Со новиот Албум кој е во завршна фаза и со старите мега хитови Ни доаѓа Ацо Пејовиќ.
Вип Концерт со посебни светлосни ефекти и професионлен звук за потполно уживање.
Повелете со предрезевации
Куманово Спа Ве очекува 

Слични настани:

Оставете коментар