Home » Вести » Вака се следи својата девојка насекаде!
1da99f1dfac9d88195e8e38b40a075ef

Вака се следи својата девојка насекаде!

top strategie opzioni binarie Во серијата насловена како “Follow Me To” фотографот Мурад Осман прави љубовни фотографии од неговата девојка Натали Закарова која го следи на сите негови патувања. Многу креативен начин на изразување и покажување на љубовта се разбира. Ова момче освен што не ја испушта од раце својата девојка, истите тие моменти ги користи за создавање на една нова идеја во фотографскиот свет. Па може да земете пример од него, нели!?

option web review