Home » Вести » Трансформација на претседателот Трамп од модните стилисти
unnamed (6)

Трансформација на претседателот Трамп од модните стилисти

Со оглед на фактот дека Доналд Трамп е познат по својата фризура, портокаловата боја на кожа и огромните костуми ,сега кога стана новиот претседател на САД стилистите од модниот магазин на GQ, незадоволни од својот изглед, одлучија да направат претседателска трансформација.

unnamed (7)

Доналд Трамп носи Бриони оддела кој чинат помеѓу $ 6000 и $ 17.000. Сепак, Трамп носи премногу широки панталони и сакоа со предолги ракави, па делува на него како вреќа. Токму тоа и му го замеруваат модните стручњаци кои напоменуваат "не е важно што нисиш, но како тоа го носиш.

Со таа замисла и стилистите од GQ одлучиле да го решат неговиот проблемот преку следното видео.

Тие, исто така, ја затемнуваат косата на Трамп и средуваат неговиот тен покажувајќи како тој може да изгледа. Тие веруваат дека првата дама не е многу среќна, но, исто така, се надеваат дека Трамп ќе ги прифати нивните совети.