Home » Вести » Скопје низ објективот на еден студент!
skopje-kanjon matka

Скопје низ објективот на еден студент!

Марио Петковски посака да ги сподели дел од направените фотографии од неговото Скопје со нашите читатели па ни ги испрати. Затоа денес ги споделуваме со вас. Марио освен што е наш читател, тој е 21 годишен студент на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” на Економскиот факултет. Со фотографијата се занимава во секој момент од слободното време.
Muzej na makedonskata borba
Ова е негова голема страст од која не сака да се откаже никогаш туку само да се надоградува. Еве како го гледа Скопје низ фото објективот!
Skopje night landscape Sneg-arheoloski muzej skopje Spomenik na padnatite borci