Home » Вести » Шишиња со резерви чист воздух на Водно
unnamed (2)

Шишиња со резерви чист воздух на Водно

Сите оние кои викендов го посетија Водно, се сретнаа со интересна слика. На неколку локации беа поставени празни шишиња, наменети за складирање чист воздух. „Резерви чист воздух за 20?? година” и „од тебе зависи” беа пораките кои беа испишани на нив, а граѓаните задоволно коментираа дека е убаво што ќе можат дел од чистиот воздух на Водно да однесат дома.

unnamed (1)

Според нив, иако не беше познато кој ги оставил шишињата за собирање чист воздух, добро е што, макар и на овој начин, добиваме потсетник дека треба да се грижиме за средината во која живееме.

unnamed