Home » Вести » “Селфи” голо позирање на прекрасниот модел Кејт (фото)
selfie3

“Селфи” голо позирање на прекрасниот модел Кејт (фото)

Tadalafil Oral Strip Магазинот Schon реши да направи една провокативна селфи фотосесија со прекрасниот модел Кејт Покровскаја. Моделот позира во луксузните модели на Louis Vuitton и Dolce&Gabbana. Ова е мала провокација за најлудата “бура” на селфи позирање што ја зафати светот.

iniziare a giocare in borsa con pochi soldi

binary options sales training Фотограф – Игор Оусенко Стајлинг – Евгенија Илина
Облека – Louis Vuitton и Dolce&Gabbana

binaire optie strategieen