Home » Вести » “Селфи” без граници… со селотејп!
sellotape-selfies-scotch-tape-portraits-2

“Селфи” без граници… со селотејп!

opcje binarne usa “Селфи” стилот стана толку актуелен што сега веќе се размислува како да се разликувате и со таква фотографија од останатите. Најновата лудост е селфи со селотејп. Изгледа језиво, далеку од убаво ама е уникатно. А дали вреди да сме единствени кога си ја искривуваме фацата?

market details id com spotoption android bdeswiss&referrer mat_click_id 3dbc3da9d1c232008b5ccb9bb9cf005da3 20150501 22758 26mat_

när blir Viagra billigare А бидејќи Македонија сеуште не го испробала ова селфи, сигурно ќе почне деновиве – секогаш сме во тренд, нели? :)

هل تستطيع حقا ربح المال على الإنترنت