Home » Вести » Првото појавување на Кејт Мидлтон по веста за втората бременост
The President Of The Republic Of Singapore Makes A State Visit To The UK

Првото појавување на Кејт Мидлтон по веста за втората бременост

Облечена во капут на Александар Мек Квин и шапка на Џејн Тејлор, принцезата Кејт Мидлтон го придружуваше својот сопруг Принцот Вилијам на посетата на претседателот на Сингапур и неговата жена во Лондон. Ова е прво појавување во јавноста на принцезата откако се објави веста дека е бремена по втор пат.

The President Of The Republic Of Singapore Makes A State Visit To The UK

 

Се знае дека нивното дете треба да се роди во април што значи дека сега таа е во третиот или четврт месец од својата бременост. И да, сеуште е прекрасна како и пред да роди дете.

The President Of The Republic Of Singapore Makes A State Visit To The UK