ПРОМОТИВНО

300
0 денари

 • 1 настан
 • Објавување на нашата веб страна
 • Oбјавување на Facebook
Нарачај

VIP ПОЧЕТНА

2000
990 денари

 • 4 настани
 • Објавување на нашата веб страна
 • 2 пати почесто објавување на Facebook
 • 5 дена/настан
 • Прикажување на почетната страна
Нарачај

VIP ТОП

2000
990 денари

 • 1 настан
 • Објавување на нашата веб страна
 • 3 пати почесто објавување на Facebook
 • 5 дена максимум
 • Прикажување ГОРЕ на почетната страна
 • Платена Facebook реклама
Нарачај

ПРЕМИУМ

4000
1990 денари

 • 1 настан
 • Објавување на нашата веб страна
 • 3 пати почесто објавување на Facebook
 • 10 дена
 • Прикажување ГОРЕ на почетната страна
 • Професионален фотограф
 • Обработка и објавување на фотографиите
 • 2 Платени Facebook реклама (на настанот и на фотографиите)
 • Создавање Facebook настан преку нашата Facebook страна
 • Ваша насловна слика на нашиот Facebook*
 • Ограничена количина
Нарачај
Адреса:
Јане Сандански 67
локал 6
(Аеродром-позади Capitol Mall)
Телефон:

Телефон за маркетинг и администрација
( не за резервации )

02/60-91-885
072/25-78-99
Напомена: за сликање надвор од Скопје треба да се покријат и патните трошоци, промената на насловната FB зависи од достапноста.