Home » Вести » Најскапиот Rolex часовник се продаде за 1.2 милиони долари
Rolex-1949-Oyster-Perpetual-Christies-1.2-million-01

Најскапиот Rolex часовник се продаде за 1.2 милиони долари

software per previsioni forex gratis Најуникатниот примерок на Rolex часовник, направен во 1949 година е и најскапиот модел од оваа компанија кој е до сега продаден. На аукцијата во Женева тој се продаде за вкупно 1 милион и 220 илјади долари.

youtube piattaforma di opzioni binarie

aut opzioni binarie funziona Rolex-1949-Oyster-Perpetual-Christies-1.2-million-featured

opzioni binarie ig markets

binäre optionen ohne risiko Часовникот со 18 каратно злато е дизајниран од уметникот Маргурит Коч. Еве како изглед, уникатно нели!?

opzioni binarie denaro virtuale