Home » Вести » Македонка во трка за награда со апликација за ширење смеа!
happiness_apps_challenge

Македонка во трка за награда со апликација за ширење смеа!

binäre optionen arbitrage I Laugh you e нова мобилна апликација која учествува во “The Happiness App Challenge”, меѓународен натпревар за апликации кои имаат за цел да предизвикаат емоции на среќа кај корисниците. Креирана е од Александра Спировска, која е дел од тимот на jBoxers, специјално за споменатиот натпревар.

opzioni binary

siti per opzioni binarie deposito minimo 5 Идејата на апликацијата се базира на заразна природа на смеата – корисниците добиваат можност да се забавуваат слушајќи го смеењето на другите луѓе во мрежата. Секој може да го сними и анонимно да го прикачи сопственото смеење, да ги прегледува и оценува туѓите, и да ги зачувува оние кои му се омилени за повторно слушање, преку интерфејсот кој според програмерите е прилично интуитивен и со чист дизајн. I Laugh You се натпреварува со уште 200 други апликации од целиот свет, и ќе биде поставена за бесплатна употреба по завршувањето на натпреварот.

opzioni binarie creare account

binäre optionen broker range merge

public bank forex calculator

propecia beställa Целта на натпреварот е создавање на апликација која ќе шири позитивни емоции кај луѓето кои ја користат, како и да ги инспирира софтверските инженери низ целиот свет да се насочат кон креирање на ваков тип на апликации, кои би го подигнале коефициентот на среќа во светот.

testoserona Покрај изборот на победник кој се прави од страна на стручното жири, свој победник има право да одбере и публиката од целиот свет, кој со тоа добива награда од 10000 $.

http://moragbrand.com/?ljap=conduce-opzioni-binarie&f94=c6 conduce opzioni binarie За да помогнете I Laugh You да победи на натпреварот, можете да гласате на овој линк на многу едноставен начин. Гласањето трае до 21 јануари.

http://www.nc-mentor.com/?deltabank=signalanbieter-bin%C3%A4re-optionen&208=b4 signalanbieter binäre optionen Ова е видеото на апликацијата:

[niceyoutubelite id=”y4QNmLl5egU”]