Home » Вести » Кој не би посакал ваква куќа? Се продава…
kkkk

Кој не би посакал ваква куќа? Се продава…

Viagra på nätet Нема кој не би посакал да има ваква куќа. Дејвид Спафорд и неговата жена Сузан ја продаваат нивната куќа со големина од вкупно 24 127 метри квадратни. Има 5 спални соби, 4 гаражи за автомобил, домашен театар, внатрешно џакузи, 2 кујни, тениско игралиште и играчница.

binarni opce pro zacatecniky

köpa Viagra online Домот е лоциран во близина на Salt Lake City. Сопственикот на луксузниот дом е ко=основач на Megaherts Corporation во 1985 година, тогаш започна со таа работа додека студирал на Универзитетот во Јута. Компанијата стана многу позната за производство на модеми за компјутер и продадена во 1995 година.

http://nottsbushido.co.uk/hotstore/Hotsale-20150822-368520.html binäre optionen zone