Home » Вести » Кои се навиките на витките луѓе?
aa-happy-people

Кои се навиките на витките луѓе?

Ако ве мачи вишокот на килограми а едноставно не ви оди диета не очајувајте. Има уште многу совети кои може да ги практикувате за да имате витко тело. Секогаш треба да имате доручек без разлика колку и да сте уморни, нервозни или ненаспани.

Наместо кафе, започнете со тоа. Шетајте што може повеќе и за половина час ќе потрошите 140 калории наместо да се возите и да внесувате калории со грицкање. Дома не се качувајте со лифт туку одете по скали. Навечер јадете помалку.

GB

 

Едноставно прилагодете ги животните навики и уживајте.