Home » Вести » Како се снима холивудска секс сцена? (видео)
stretch-2014-hdrip-xvid-ac3-evoscreen

Како се снима холивудска секс сцена? (видео)

http://blog.pinkprincess.com/?svecha=trading-binario-iw-bank&885=91 trading binario iw bank Со цел да се зголеми публицитетот на секој филм, продукциите се одлучуваат да понудат видео со интересни делови позади камерите. Така за филмот “Stretch”, прикажано е како се снима секс сцената помеѓу Бруклин Декер и Патрик Вилсон. Холивудскиот секс е многу совршен, но еве како реално се снима. Режисерот Џо Карнан сака ова да го нарече Great fuc***g. И замислите кога на сето ова ќе се додадат еден куп ефекти – епа тоа е Холивуд.

buy Priligy 100 mg in Bakersfield California [niceyoutubelite id=”CI8vry8ZOnQ”]

bdswiss kosten  

köp Viagra utan recept

mercato del forex rischio  

ea binäre optionen