Home » Вести » Како ќе изгледа новиот iPhone 6?
netbot_iphone_ui

Како ќе изгледа новиот iPhone 6?

binäre option signale На повидок е најновиот модел на iPhone – 6ка. Истиот ќе биде претставен во септември а уште од сега се зборува каков ќе биде истиот. Најчеста информацвија е дека тој ќе биде најголема промена во досегашната историја на телефони на Apple, барем што се однесува на дизајнот.

forex opzioni binarie certezza rischio

Tastylia (Tadalafil) 100% guarantee of pleasure Овој модел се очекува да биде со поголем дијагонален екран. Долго време компанијата своите телефони ги правече со 3.5 инчи, потоа премина на 4 а новата генерација се очекува да биде 4.7 инчи. Исто така треба да се напомене дека е можна резолуција од 1704 x 960 пиксели, на тој начин ќе може да се одржи односот 16:9.

trading opizioni binarie

teaching profession research paper iPhone 6-578-80

الخيارات الثنائية إشارات ساعة

salvatore aranzulla iq oprtion  

Earn money by completing survey monkey

binary options elite signals review Во тој случај густината на пикселите би била 416 ppi, што е малку послаб во однос на сегашниот актуелен андроид модел. Apple има патентирано течен метал, оа многу е веројатно дека куќиштето ќе биде изработено од квалитетна легура на метал.

turbotax option trading