Home » Вести » Истражување: Австралијанците не се плашат од ајкули!
email 3

Истражување: Австралијанците не се плашат од ајкули!

das handeln mit binäre optionen Австралијанците не се плашат од ајкула. Ова се докажа во последното истражување иако нивната земја е рангирана на високо место во табелата со напади од морските кучиња. Истражувањето е спроведено на група од 583 посетители на аквариумите во Сиднеј и покажа дека 77 % од нив воопшто не чуивствуваат страв од ајкула, или пак дел од нив умерено се плашат.

das handeln mit binà “Ñ“à ’Â¤re optionen

trading italia binario По повод најновата агресивна кампања за смалување на бројот на ајкули на австралиската обала, околу 87 % од испитаниците изјавиле дека предаторите не би требало да се убијат и покрај опасноста која претстои.

avatrader

como aprender a operar opciones binarias great-white-shark-smile

Tastylia Uk

opzioni binarie si guadagna davvero  

wer hat erfahrungen mit bd swiss

strategie inwestycyjne opcje binarne Затоа 69 % од испитаниците сакаат да имаат едукација за како е најдобар начин да се спречи нападот од ајкулите.

www optionbit eu