Home » Вести » Интимна сесија на Гиги (фото)
Sport-Illustrateds-2016-Swimsuit-Issue-gigi-hadid-featured

Интимна сесија на Гиги (фото)

Sports Illustrated ја покани 20-годишната убавица Гиги Хадид на сонцето во Тахити со цел да направат секси фотосесија. Од фотографиите што може да ги погледнете, не знаете од што да ви застане срцето, од Гиги или од убавините на Тахити. Две во едно – уживајте.

Sport-Illustrateds-2016-Swimsuit-Issue-samantha-hoopes-04

Behind-the-Scenes-with-Gigi-Hadid-and-Sports-Illustrated-2016-01 Behind-the-Scenes-with-Gigi-Hadid-and-Sports-Illustrated-2016-02 Behind-the-Scenes-with-Gigi-Hadid-and-Sports-Illustrated-2016-03 Behind-the-Scenes-with-Gigi-Hadid-and-Sports-Illustrated-2016-04 Behind-the-Scenes-with-Gigi-Hadid-and-Sports-Illustrated-2016-featured Sport-Illustrateds-2016-Swimsuit-Issue-gigi-hadid-02 Sport-Illustrateds-2016-Swimsuit-Issue-gigi-hadid-featured Sport-Illustrateds-2016-Swimsuit-Issue-irina-shayk-08 Sport-Illustrateds-2016-Swimsuit-Issue-irina-shayk-09 Sport-Illustrateds-2016-Swimsuit-Issue-rose-bertram-05  Sport-Illustrateds-2016-Swimsuit-Issue-rose-bertram-07

Sport-Illustrateds-2016-Swimsuit-Issue-samantha-hoopes-03