TEODORA DZEHVEROVIC

Club Central Park


Сабота, 18 Мај 11:00-04:00

8ти Мај со старт од 23:00 часот ви ја најавуваме МЕГА популарната и атрактивната
✨ TEODORA DZEHVEROVIC ✨
Ве очекуваме сите на проверено одлична атмосфера многубројни хитови и забава за памтење!
Резервирајте си го вашето место на време!
?Информации и резервации на 073830830
? Gradski Park 

Слични настани:

Оставете коментар