BARBARA BOBAK

Skopje Event Center


Петок, 19 Април 11:00-04:00

И повторно кај нас, Петок 19ти Април ви ја најавуваме МЕГА популарната ✨БАРБАРА БОБАК ✨на проверено одлична забава!

Ве очекуваме сите на уште еден спектакуларен концертен настап!
Резервирајте си го вашето место на време!

?Информации и резервации на 070289289!
?Skopje Event Center
Се гледаме ? 

Слични настани:

Оставете коментар