MILICA PAVLOVIC

Skopje Event Center


Петок, 08 Март 11:00-04:00
700 ден.

Петок 8ми Март со старт од 23:00 часот и по повод - денот на жената, специјално ви ја најавуваме познатата и атрактивната
✨ MILICA PAVLOVIC ✨ која после сите успешни концерти во регионот пристига на голем концерт во Скопје!
Ве очекуваме да бидете дел од спектакуларен настап на 8ми Март!
Влезница во предпродажба:700ден
?Информации и резервации на 070289289!
?Skopje Event Center 

Слични настани:

Оставете коментар