18ти Мај со старт од 23:00 часот ви ја најавуваме МЕГА популарната и атрактивната
✨ TEODORA DZEHVEROVIC ✨

Ве очекуваме сите на проверено одлична атмосфера многубројни хитови и забава за памтење!

Резервирајте си го вашето место на време!

?Информации и резервации на 073 830 830
? Gradski Park 

Слични настани:

Оставете коментар