Friday Latin Night with iDance & Sonrisa

STOP bar


Петок, 12 Октомври 23:00-03:00

Старата чаршија разиграна како никогаш до сега.
Stop Bar со 100 метри квадратни подиум само за танчериите и прекрасен ентериер за љубителите на латино музиката.
Со танцовите школи IDance Club & Tancov Klub Sonrisa
Петок, 12 Октомври, 23:00 часот, Ве повикуваме заедно да ја поминеме оваа луда вечер до раните утрински часови

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/325136001580246/ 

Слични настани:

Оставете коментар