Old Town Latino Party2018vol36

Allure Bistro


Сабота, 29 Септември 22:00-03:00

Стара Чаршија со задоволство ве поканува на луда и незаборавна журка во БИСТРО АЛУР.

Бидете и вие дел од овој прекрасен настан и не го пропуштајте моментот кога присутните ќе ја направат ноќта-ден.

Салса, Бачата и Кизомба хитови нон стоп.

Сабота, 29.09.2018 od 22:00 во БИСТРО АЛУР СТАРА ЧАРШИЈА.

Локацијата се наоѓа спроти Дамар во Стара Скопска Чаршија.
(поточно под пивница) (DEKI)

Фатете си го местото на време... ;-)

СЛОБОДЕН ВЛЕЗ!

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/173133570285240/ 

Слични настани:

Оставете коментар