Повторно и оваа година на исто место и исто време, Ве очекуваме за да го одбележиме почетокот на новата учебна година.Да го прославиме крајот на летната испитна сесија и најмногу од се, дополнително да се запознаеме, а воедноо да им кажеме топло добредојде на новите колеги бруцоши. Во поекстравагантна атмосфера, ве очекуваме на 3ти октомври, во Нола Бар.
ЗАБАВАТА ПРОДОЛЖУВА ВО Central Park summer club

Тимот кој ќе се погрижи за успешно реализирање на медицинските забави, кој воедно станаа и тренд меѓу студентите

Тијана стојановска 078873924
Јован Амбарков 076466473
Ведран Марковски 07129421

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/2092433551006810/ 

Слични настани:

Оставете коментар