Shorty P и Irie Scratch се враќаат како тандем позади грамофоните, овој вторник во Havana Summer Club. Нова "Шизи" забава е пред нас, со многу hip-hop, r`n`b и funk музика, надополнети со пијачките кои се стандардно на 50%.

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/263157184308210/ 

Слични настани:

Оставете коментар