Нова 2018 Година во Капан Ан!

Kapan Han


Недела, 31 Декември 22:00-23:00

Дами и господа,

Незначи дека најубавата вечер во годината не треба да си ја поминете и најлудо!

Капан ан е вашето место ако сакате урбана и незаборавна Нова Година и единствено место со вашите омилени музички жанрови - trap / dubstep / hip hop и drum'bass!

Карта (на врата): 300 ден. + бесплатни шотови + изненадувања, како и дополнителен звук и осветлување и декорации за исполнет новогодишен амбиент!

Се збираме, се журкаме максимално, и си поминуваме најдобро до сега, до раните утрински часови!

Ние сме целосно спремни и активни оваа вечер да ви ја направиме најубава се што треба е да поминете :)

Одговорни за вашето задоволство ќе бидат:

1.DJ Drazi Drags (Funky Fresh DJs)
2.OG
3.Cryssis
4.HyperTech

Се гледаме на подиум!

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/1968593163404261/


Filip Filipo
Ема Тодоровска
Иван Атанасов
Boris Nikolaj Dvojakovski
Mile Mitev
Milan Pavikevik
HipHopletika Crew
Dimitar Rizov
Martin Krstevski-Maki
Maja May Micevska
Dino Ringov
Стефан Цветковски
Dragan Todorovski
Тамара Чогуриќ
Doroteja Milic
Kire Saramandov
Dejan Nikolov
Ivan Mladenovski
Aleksandar Dimitrovski
Anna Molly
Martin Dimishkovski
Bujar Mustafa
Kostadin Tegov
Jovana Markoska
Филиповска Марија
Angela Vasilevska
Кице Џингов
Ɖỉṁḳøʋșḵắ Ťėắ
Viktor Stankoski
Дино Шкрињариќ
Кристијан Коцев
Gorjan Simovski
Reni Ristova
Andrijana Volceska
Nikita Gjurakoski
Филип Живачки
Зоки Филиповски
Моника Зафировска

 

Слични настани:

Оставете коментар