Home » Вести » eBay е хакиран, сменете си ја лозинката на профилот!
ebay2-e1398803884644

eBay е хакиран, сменете си ја лозинката на профилот!

platforms binary options com Најпознатиот сајт за продажба eBay е хакиран. Компанијата побара од своите корисници итно да ги променат лозинките бидејќи хакерите упаднале во компаниската мрежа и ја зеле базата на податоци за корисниците, вклучувајќи имиња на корисниците, лозинки, емаил адреси, домашна адреса, телефони и датум на раѓање.

binär optionen wikipedia

enanthate dosage Податоците кои се однесуваат на финансиите не се загрозени.

le commissioni sui guadagni azioni binarie

binäre optionen ioption ebay-redesign_large_verge_medium_landscape
– Сепак, промената на лозинката е најдобра пракса и така ќе бидеме за сигурно заштитени сите, изјавија од компанијата.

optionsxo

opzioni binarie piattaforma fineco Во моментов се одвива истрагата како хакерите стигнале до овие податоци. Чудно е што ова е откриено по 2 месеци од настанувањетон на проблемот. Дали некои од компанијата се вмешани во истото останува да покаже истрагата.

binäre optionen demo version