Home » Видео » Џими Фелон, Натали Портман и “The Roots” како Сиа
sia-a21794d5-7532-4dd3-bc76-077841b89f33

Џими Фелон, Натали Портман и “The Roots” како Сиа

Замислете сите да изгледаа како Сиа. И да свират и пеат како неа. И да, да имаат црно бели коси (перики) и да се кријат зад идентитетот. И така да фунцкионира секој ден, или бар за момент. Епа пробно за ова не мора да замислуваме бидејќи тоа го направија Џими Фелон, Натали Портман и “The Roots”.