Darko_Ilievski_iLike_mk_2

treading online Дарко Илиевски има нов спот!

http://mksplumbing.com.au/?sese=htt-option-iq-com&7c2=fc htt option iq com Дарко Илиевски по подолга пауза повторно снимаше спот. Спотот се снимаше на повеќе локации во студио и Хотел Милениум во Охрид. За организација на самиот видео запис беа вклучени голем број статисти, професионални танчери од школата на балетско студио „БАХ“, моделот Наташа Неделковска, голем број сценографски и костимографски реквизити.

Buy ford stock or not

fare trading online conviene Видео записот е во реализација на креативниот тим Владимир Ивановски – Дади и Горан Костадинов во продукција на Горила Филмс. Композцицијата „Она Сака“ е комплетно авторско дело на Дарко Илиевски, додека мастерингот е правен во студиото на Раде Врчаковски – Врчак. Ова е само најава на она што следи од Даре.

cheap 20 mg tastylia tadalafil oral strips

binary options trading signals opinioni

binär optionen tipps
binaire opties beste 2015-11-19
opcje binarne allegro Previous: Среда 18.11.2015 – Недела 22.11.2015
opzioni binarie commercianti in Sud Africa Next: Мајли Сајрус си стави вештачки пенис!