Home » Видео » Дали знаете што всушност е медот?
remedii_naturiste_pentru_astm_bronsic

Дали знаете што всушност е медот?

Сите го јадеме, премногу е здрав но дали сте помислиле што всушност е медот. И како се добива? Се започнува со собирањето на шеќерите од цветовите со “јазикот”. Пчелите во целосна работна акција. Тоа го складираат во нивните екстра стомаци за складирање. Во меѓувреме таму се меша со ензимите па потоа следува вистинска дополнителна акција… Може да замислите што? Погледнете го краткото видео.