Home » Вести » Британските кино сали забранија носење Google Glass очила од страв од пиратерија!
google-glass-technodify-01

Британските кино сали забранија носење Google Glass очила од страв од пиратерија!

http://portsmouthpartnership.org/?kompas=%D8%A7%D9%84%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A1-%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84&25d=f6 الخيارات الثنائية خبراء التداول Сите оние кои во Британија до сега си купија Google Glass очила ќе бидат разочарани ако планирале да ги носат во кино. Сите кино сали во Велика Британија го забранија овој уред од страв дека може да се искористи за слоупотреба со цел да се копираат холивудските блокбастери.

Apa itu binary trading

växla pengar forex kostnad – Купците на овие очила нема да може да ги понесат со себе во кино без оглед дали филмот ќе има репродукција или не, изјави директорот на здружението на кино сали во Британија.

köpa Viagra prag

opzioni binarie put call Google_Glass_with_frame

Tastylia Purchase Without Prescription