Home » Вести » Бизарно реално шоу – породување во дивина!
pregnancy-time

Бизарно реално шоу – породување во дивина!

autopzionibinarie funziona Денес веќе се воведуваат најсовремените начини за породување, дури и т.н во вода. Спротивно на ова, американската ТВ станица “Lifetime” со цел да привлече гледаност направи реално шоу за жени – родилки, во кое целта е тие да се породат во дивина и болниците да ги заменат со отворено небо, колиба или нешто слично.

call optionen handeln

piattaforme trading demo 1733602-48

fare soldi con il trading

opzioni binarie no deposit bonus Стручните лице велат дека на овој начин мајките свесно ризикуваат да добијат и некоја инфекција, но се прават за пари и слава. единствен услов да учествувате во ова шоу е да не е прво искуство со породување. Бизарно, нели!?

opzioni binarie demo 1 euro