Home » Вести » Бен Афлек како Бетмен – првата фотографија од ова изненадување!
Batman

Бен Афлек како Бетмен – првата фотографија од ова изненадување!

Кој се крие зад маската на новиот Бетмен? Режисерот Зак Снајдер на твитер постави фотографија од Бен Афлек во улогата на Бетмен, заедно со уште една црно=бела фотографија од “бетмобилот”. Делува застрашувачки, или пак не?

BniH90vCAAAMPWJ