Целодневна првоаприлска забава во Public Room

Јавна соба со една поинаква забава за вас, овој пат по повод денот на шегата- 1ви Април!

Не пропуштајте одлична целодневна забава со маски и добра музика за која ќе бидат одговорни  DAY OFF – The Next Generation & DJ Todor Veljanov.

И секако, не би било “тоа тоа” без Jameson Irish Whiskey 0,7L за најкреативната, назабавната, уникатна маска на секој час.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here